ΚΑΛΑΘΙ

  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Επιστροφές

Επιστροφές γίνονται δεκτές για όλα τα προϊόντα εντός 7 ημερών από την παραλαβή τους από τον πελάτη για οποιοδήποτε λόγο, είτε δεν είναι της αρεσκείας του πελάτη, είτε το προϊόν είναι ελαττωματικό.

Για να γίνει δεκτή μια επιστροφή και να αντικατασταθεί το προϊόν ή να γίνει επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή προϊόντος πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2331303157 ή στη διεύθυνση e-mail sales@vapehouse.gr ή γραπτώς με επιστολή, στη διεύθυνση vapehouse, ΒΙΚΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 21, ΒΕΡΟΙΑ Τ.Κ.59132.

Τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και να μην υπάρχει καμμία φθορά ούτε στη συσκευασία και πόσο μάλλον ούτε στο προϊόν.

Για φθορές οι οποίες προκλήθηκαν σε προιόντα ή συσκευασίες κατά τη διάρκεια της μεταφοράς δεν είναι υπεύθυνη η εταιρία μας οπότε και δεν αναλαμβάνει την επιστροφή ή αποζημίωση τους.

Τα όποια έξοδα επιστροφής προϊόντος, βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη σε περίπτωση που δεν είναι της αρεσκείας του το προϊόν.

Σε περίπτωση ελλατωματικού προϊόντος ή καταστροφής του από κακή δική μας συσκευασία τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν την εταιρία μας.

Για λόγους υγιεινής, δεν δεχόμαστε επιστροφές για τα παρακάτω προϊόντα :

  • Οποιοδήποτε Υγρά Αναπλήρωσης και αρώματα (Flavor Shots)  ανοιγμένα ή σφραγισμένα
  • Επιστόμια (Drip tips)
  • Ατμοποιητές και δεξαμενές, γυαλιά κλπ που έχουν γεμιστεί με υγρό αναπλήρωσης ή έχουν αποσφραγιστεί.

 

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΗΛΙΚΙΑΣ

Η σελίδα μας και τα προιόντα απευθύνονται σε ενήλικες.
Με την είσοδό σας αποδέχεστε ότι είστε άνω των 18 ετών