ΚΑΛΑΘΙ

  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Τρόποι Πληρωμής

  • Χρεώσεις

Οι χρεώσεις που ισχύουν είναι οι χρεώσεις που έχουν κατά καιρούς ορίσει οι συνεργαζόμενες εταιρίες courier, ταχυδρομικές και δεν είναι στον έλεγχο της εταιρίας μας. Αυτές οι τιμές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση από τις εταιρίες courier, ταχυδρομικές και η εταιρία μας δε φέρει καμμία ευθύνη.

 

Ενδεικτικά για όλες τις αποστολές εντός Ελλάδας (με εξαίρεση πολύ δυσπρόσιτες περιοχές που μπορεί να ισχύουν επιπλέον χρεώσεις) και κόστος παραγγελίας έως 39 ευρώ με τη μέθοδο της τραπεζικής κατάθεσης ισχύει :

  • χρέωση 4 ευρώ και εφόσον η συνολική παραγγελία είναι βάρους έως 2 κιλά.

Κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται αναλόγως με το τι ισχύει για την εκάστοτε συνεργαζόμενη εταιρία courier, ταχυδρομική (συνήθως 0,8 ευρώ ανά επιπλέον κιλό).

 

Απλή Αντικαταβολή : επιπλέον χρέωση 2 ευρώ ανά παραγγελία.

  • Η υπηρεσία αντικαταβολής χρεώνεται ανεξάρτητα από το ποσό παραγγελίας εφόσον επιλεχθεί ως μέθοδος πληρωμής.

 


  • Δυσπρόσιτες Περιοχές και Περιοχές εκτός Ελλάδας

Για παραγγελίες με προορισμό σε απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές και περιοχές εκτός Ελλάδας ισχύουν επιπλέον χρεώσεις. Αυτές διαμορφόνωνται από τις αντίστοιχες εταιρίες courier/ταχυδρομικές και μπορούν να βρεθούν στις αντίστοιχες ηλεκτρονικές σελίδες αυτών.


  • Πληρωμή με αντικαταβολή

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το σύνολο της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις μέσω αντικαταβολής, δηλαδή με την καταβολή του οφειλομένου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη διανομέα της μεταφορικής, ταχυδρομικής ή courier εταιρίας, κατά την παράδοση των πωληθέντων στον δηλωθέντα στην παραγγελία, τόπο παράδοσης.

Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και είναι δεκτή για συνολικό ποσό παραγγελίας μικρότερο των € 500 (πεντακόσια ευρώ) ενώ αποκλείεται για μεγαλύτερα ποσά.


  • Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε μία από τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε, απλά δίνοντας τον αριθμό παραγγελίας (order number) και το ονοματεπώνυμο το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί κατά την παραγγελία.

* Τα έξοδα για όλες τις διατραπεζικές συναλλαγές επιβαρύνουν τον πελάτη.*

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας με κατάθεση σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς όψεως, των τραπεζών συνεργασίας μας :

Τραπεζικοί Λογαριασμοί :

 

  • Τράπεζα Πειραιώς (Winbank) :

IBAN : GR 290 172 2430 0052 4308 4409 578

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ : ΔΑΝΤΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΟΕ

 

  • Τράπεζα Alpha Bank :

IBAN : GR 170 140 8300 8300 0200 2014 757

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ : ΔΑΝΤΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΟΕ

 

Αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, καταθέστε σε έναν από τους παραπάνω λογαριασμούς, το συνολικό ποσό των προϊόντων που αγοράσατε (συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών εξόδων αν υπάρχουν και των εξόδων της διατραπεζικής συναλλαγής – ο πελάτης επιλέγει να επιβαρυνθεί όλα τα έξοδα της διατραπεζικής συναλλαγής ) και στείλτε μας το αποδεικτικό της κατάθεσης, όπου θα αναγράφεται το Ονοματεπώνυμο και ο αριθμός της παραγγελίας σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στο sales@vapehouse.gr .

Αν δεν μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email με την ημερομηνία κατάθεσης, την τράπεζα κατάθεσης, τον αριθμό κατάθεσης, τον αριθμό παραγγελίας, το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Με το που θα παραλάβουμε το αποδεικτικό κατάθεσης ξεκινάει η διαδικασία συγκέντρωσης των προιόντων της παραγγελίας σας, αλλά η αποστολή της παραγγελίας γίνεται αφού πρώτα εμφανιστεί το ακριβές ποσό στο λογαριασμό της εταιρίας μας.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΗΛΙΚΙΑΣ

Η σελίδα μας και τα προιόντα απευθύνονται σε ενήλικες.
Με την είσοδό σας αποδέχεστε ότι είστε άνω των 18 ετών